Το ρύζι κάρυ που το κάρυ που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει εξελιχθεί στην Ιαπωνία. Είναι ένα δημοφιλές μενού που απλώνει μπαχαρικά με δροσιστικά πικάντικα και άρωμα στο στόμα. Φτιάχνεται εύκολα μόνο με κάρυ και λαχανικά, κρέας. Επίσης, τα παιδιά μπορούν εύκολα να φάνε χρησιμοποιώντας τριμμένα μήλα, κάτι που προτείνεται και σε άτομα που δεν τους αρέσουν τα πικάντικα. Μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας καυτερή γεύση όπως γλυκό πικάντικο, μέτρια πικάντικο, πικάντικο.

Σερβίρεται για 2-3 άτομα 

Χρόνος προετοιμασίας 40 λεπτά

Υλικά:
500 γρ Ρύζι γιασεμί
Κάρυ σε σκόνη 92,5 γρ
250 γρ Κρέας
1 κρεμμύδι
1 πατάτα
1 καρότο
3 φλιτζάνια νερό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Προσθέστε περίπου 3 φλιτζάνια νερό σε 500 γρ ρύζι και μαγειρέψτε το ρύζι.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε χτένες, κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα, το κρέας σε μπουκιές.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Όταν το κρεμμύδι πάρει φωτιά, βάζουμε το κρέας, τις πατάτες, τα καρότα και το τσιγαρίζουμε.
Απλά σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά ενώ αφαιρούμε την αλυσίβα μέχρι να προστεθεί νερό και τα υλικά να γίνουν μαλακά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το κάρυ.
Το βράζουμε ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να πήξει.